100×100

Com bé saps, estem vivint un dels estats d’alarma i emergència més durs que hem tingut a nivell mundial. Tota la població estem vivint un moment de gran dificultat i si a aquesta situació li afegim, a més, un alt risc de vulnerabilitat i d’exclusió social, la situació s’agreuja encara més.

Malauradament, aquest és el panorama de moltes de les famílies gitanes que viuen per tota Catalunya. Moltes no arriben a cobrir les necessitats bàsiques (menjar, productes de neteja, productes per la higiene personal i productes per a nadons) i a poder sostenir una economia familiar per poder lidiar amb aquest temps de confinament.

Des de la FAGiC, la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, ens posem en contacte amb tu per demanar-te que donis un cop de mà. Acabem d’engegar la campanya 100×100 amb l’objectiu de recollir 10.000€  a través de donacions i així per poder ajudar almenys a 100 famílies gitanes vulnerables de Catalunya amb una targeta moneder per comprar menjar i béns de primera necessitat.

Volem comptar amb tu, volem sumar esforços i fer-te partícip de la nostra iniciativa. Des de la FAGiC estem destinant recursos econòmics de la mateixa entitat, els primers 5.000€ els posem nosaltres, però lamentablement no en podem posar més i per això estem buscant donacions de caràcter privat per donar resposta ràpida i eficient. T’adjuntem el número de compte on qualsevol donació serà benvinguda: ES43 0081 7012 4300 0155 7559

Estaríem molt agraïts de poder comptar amb la vostra ajuda en aquests difícils moments.