11ª Edició Premis FAGiC

This post is also available in: Català (Catalán) English (Inglés)

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya – FAGIC – us convida a la 11a Edició dels Premis FAGIC.

La celebració tindrà lloc el dia 18 de desembre a la seu de la SGAE Catalunya, al Passeig de Colom, 6 de Barcelona. Hora: de 18 h a 20:30 h.

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya -FAGiC- començà a commemorar el 2007 els Premis FAGiC, l’objectiu dels quals és premiar la tasca de persones, associacions o institucions que mereixen el nostre reconeixement, per la seva contribució al desenvolupament social, individual i col·lectiu del Poble Gitano.

Totes les edicions dels Premis FAGIC són, sens dubte, una edició especial. Enguany celebrem l’11a edició, on un any més la FAGiC treballa per la defensa dels drets del poble gitano, per enfortir la nostra xarxa i les col·laboracions amb empreses, institucions, associacions i persones que s’esforcen per millorar el món, fent projectes i accions que incideixen en la vida de les persones.

Els Premis FAGiC s’han entregat a persones i institucions com el Parlament de Catalunya a mans del seu expresident, el Sr. Benach, a la Sra. Viviane Reding, vicepresidenta i Comissària de Justícia de la Comissió Europea, al prestigiós historiador i escriptor Antonio Gómez Alfaro, a mitjans de comunicació com el Grup Prisa o TVE i a activistes gitanos com el Tío Juan de Dios Ramírez Heredia.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *