Comunicado

This post is also available in: Català (Catalán) English (Inglés)

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya -FAGiC- som una organització sense ànim de lucre que actualment treballem amb 90 associacions gitanes d’arreu del territori català.

La FAGiC es va crear l’any 1991 i és l’entitat més representativa de l’associacionisme gitano a la societat catalana. Els nostres objectius principals són defensar i promoure els drets, la llengua, la història i la cultura del poble gitano.

Arrel dels fets ocorreguts els últims dies al barri de la Zona Franca de Barcelona, volem manifestar que la FAGiC sempre ha treballat amb transparència i així ho acrediten les auditores que any rere any passem i que podeu consultar en aquesta mateixa web.

Auditoria 2015

Auditoria 2016

Auditoria 2017

Auditoria 2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *