Presentació del projecte El Camí del Poble Gitano, una història de diversitat

This post is also available in: Català (Catalán) English (Inglés)

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya – FAGIC – us convida a la conferència del projecte “El camí del Poble Gitano, una història de diversitat“, amb un avanç del vídeo documental d’entrevistes a gitanos i gitanes de tota Europa. Es tracta d’un documental fet per gitanos sobre la identitat, la història i la cultura gitana, on el nostre equip ha viatjat arreu de Catalunya, d’Espanya, Grècia, Regne Unit i Romania per reconstruir els passos fets pels avantpassats del nostre poble.
“El camí del Poble Gitano, una història de diversitat”, és un projecte que va començar el novembre de 2017 i té com a objectiu reconstruir l’arbre migratori del poble gitano per tota Europa. En aquest viatge a la nostra història ens han acompanyat gitanos i gitanes de tota Europa i l’investigador i director del departament de Ciència Experimental i de la Salut  de la UPF, Dr. David Comas. Per aquest motiu, en aquesta conferència debatrem sobre la nostra identitat i la nostra cultura amb gitanos i gitanes d’Europa.

La conferència es farà el divendres 1 de febrer a les 17:15h. Auditori del Campus del Poblenou de la UPF – Universitat Pompeu Fabra, c/ Roc Boronat, 138
#Elcamí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *