“El camí del Poble Gitano, una història de diversitat”

This post is also available in: Català (Catalán) English (Inglés)

D’on venen els gitanos? Quin ha estat el camí del Poble Gitano? Què és ser gitano i quina és la cultura del Poble Gitano? Què tenen en comú tots els gitanos d’arreu Europa i d’arreu del món? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals el projecte “El camí del Poble Gitano, una història de diversitat” pretén donar resposta.

El projecte implementat per la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya – FAGiC – gràcies a la col·laboració del Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, de la Universitat Pompeu Fabra i al finançament de la Fundació La Caixa.

Per totes les persones que tingueu interès, aquí podeu llegir els resultats:

Català:

http://www.fagic.org/wp-content/uploads/2020/05/el-cam%C3%AD-II-catal%C3%A0.pdf

Castellà

http://www.fagic.org/wp-content/uploads/2020/06/el-camí-II-castellà.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *